Fallout - S1EP4

Lucy dhe Zombi ndeshen me situata të rrezikshme, duke çuar në një dilemë morale dhe konfrontime intensive. Norm zbulon sekrete në Kasafortës 32, duke u lidhur me të kaluarën e nënës së tij dhe duke ngritur pikëpyetje për fatin e banorëve.