Fallout - S1EP1

Në Los Anxhelosin pas apokalipsit të shkaktuar nga shkatërrimi bërthamor, qytetarët duhet të jetojnë në bunkerë të nëndheshëm për t'u mbrojtur nga rrezatimi, zombit dhe banditët.