Wanted: Girlfriend (2024)

Athena takohet me një djalë që i pëlqen të bëjë seks në çdo kohë dhe kudo. Ajo e lë sepse ai dëshiron gjithmonë seks. Ndërsa Athena është larg, ai fillon të ketë lidhje me një vajzë tjetër Nica, por kur Athena kthehet, dy vajzat duhet të konkurrojnë. Kush mund të vazhdojë me oreksin e tij të fortë seksual dhe të jetë "e dashura" e tij.