Kingdom of the Planet of the Apes (2024) PA TITRA

Së shpejti do e postojmë #metitrashqip. HDCAM 1080p Regjisori Wes Ball i jep jetë të re ekskluzivitetit global, epik të vendosur disa breza në të ardhmen pas mbretërimit të Cezarit, në të cilin majmunët janë speciet dominuese që jetojnë në harmoni dhe njerëzit janë reduktuar në të jetuarit në hije. Ndërsa një udhëheqës i ri majmuni tiranik ndërton perandorinë e tij, një majmun i ri ndërmerr një udhëtim të tmerrshëm që do ta bëjë atë të vërë në dyshim gjithçka që ka ditur për të kaluarën dhe të bëjë zgjedhje që do të përcaktojnë një të ardhme për majmunët dhe njerëzit.