Inheritance (2020)

Lauren Monroe dhe të dashurit e saj kanë mbetur me një trashëgimi të konsiderueshme pas vdekjes së patriarkut të tyre të pasur, Archer. Megjithatë, ajo ndeshet me një sekret që së shpejti kërcënon të shkatërrojë familjen e saj.