Godzilla x Kong: The New Empire (2024)

Filmi më i fundit i Monsterverse! Dy titanë të lashtë, Godzilla dhe Kong, përplasen në një betejë epike ndërsa njerëzit zbulojnë origjinën e tyre të ndërthurur dhe lidhjen me misteret e Skull Island.