U RREGULLUA AUDIO! I vendosur në verën e vitit 1957, me perandorinë e makinave të Enzo Ferrarit në krizë, ish-piloti i kthyer në sipërmarrës e shtyn veten dhe pilotët e tij drejt maksimumit ndërsa nisen për garën "Një mijë milje", një garë e pabesë me 1000 milje mes përmes gjithë Italinë.