Argylle (2024)

Një autore e izoluar që shkruan romane spiunazhi për një agjent sekret dhe një sindikatë globale spiunazhi, kupton se komploti në librin të ri që ajo po shkruan po fillon të pasqyrojë ngjarje të botës reale, në kohë reale.